Buffet-Keuzemenu-Walking-Dinner

Wilt u met een groep genieten van een diner bij Buzz Buzz? Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Deze arrangementen kunnen altijd nog naar uw eigen wensen worden aangepast.

Keuzemenu

Indien u kiest voor een keuzemenu maken wij in overleg met u een tafelindeling en is er de mogelijkheid om de tafels geheel in te dekken met linnen. Bij een vast menu wordt u aan tafel bedient en staan er flessen water/wijn op tafel en kunnen er bij de bediening drankjes naar keuze worden besteld. U kunt uw keuzemenu samenstellen met 3 verschillende voor-, tussen-, hoofd- en nagerechten.

 

Buffet

Vanaf 25 personen serveren wij een buffet. Bij een buffet hebben wij statafels en tafels waaraan gezeten kan worden en loopt het personeel rond met verschillende drankjes. U gasten kunnen zelf langs het buffet gaan om te kiezen wat zij willen eten. Het buffet kan uitgebreid worden met een dessert of dessertbuffet.

Er kan eventueel ook een combinatie worden gemaakt met menu en buffet:

  • voor + hoofd + dessertbuffet
  • voorgerechtenbuffet + hoofd + dessert

Walking dinner

Vanaf 25 personen kunt u ook kiezen voor een walking dinner. Bij een walking dinner lopen u gasten ook relax rond en kunnen ze zitten, het verschil met een buffet is dat de bediening langs komt met verschillende amuse gerechten, waar zij van kunnen genieten. Een walking dinner kan bestaan uit 4 tot 10 gangen.

Prijs volgens afspraak